pondelok 25. marca 2024

🛋️ Kožená sedačka - luxus, o ktorý sa musíte starať!

 Máte doma koženú sedačku, ktorá stratila svoj lesk a čaro? Neviete, ako sa o ňu správne starať, aby vám vydržala čo najdlhšie? Nebojte sa, s našimi radami a pomocou bude vaša sedačka žiariť ako nová!

čistenie kožených sedačiek v Bratislave: https://www.topservis-bratislava.sk/cistenie-kozenych-sedaciek-bratislava/


Starostlivosť o kožený nábytok si vyžaduje špeciálny prístup a pravidelnosť. Nestačí len občas utrieť prach či zotrieť fľaky. Ak chcete, aby si vaša kožená sedačka zachovala svoj luxusný vzhľad, pružnosť a odolnosť, je potrebné venovať jej náležitú pozornosť.


👉V prvom rade je dôležité poznať typ kože, z ktorej je vaša sedačka vyrobená. Každá koža má totiž iné vlastnosti a vyžaduje si trochu odlišnú starostlivosť. Či už máte sedačku z hovädzej, teľacej alebo dokonca exotickejšej kože, my vám poradíme, ako na to.


👉Bežné čistenie by ste mali robiť jemne navlhčenou handričkou z mikrovlákna. Vyhnite sa však použitiu bežných čistiacich prostriedkov z drogérie, ktoré by mohli kožu poškodiť. Na trhu existujú špeciálne prípravky určené na čistenie a ošetrovanie kože, ktoré sú šetrné a zároveň účinné.


👉Okrem čistenia je nevyhnutná aj pravidelná impregnácia. Tá zabráni prenikaniu nečistôt hlboko do štruktúry kože, uľahčí čistenie a predĺži životnosť vášho nábytku. Impregnáciu odporúčame robiť aspoň raz do mesiaca, ideálne po každom čistení.


👉Ak sa však na vašej koženej sedačke objavia odolnejšie fľaky, škvrny od atramentu, mastnoty či dokonca plesne, radšej sa obráťte na profesionálov. Nešetrným čistením by ste totiž mohli kožu nenávratne poškodiť.


👉V Topservis Bratislava sa špecializujeme na hĺbkové čistenie a ošetrovanie kožených sedačiek. Používame overené techniky a prípravky, vďaka ktorým dokážeme vyčistiť aj silne znečistený nábytok, a to bez rizika poškodenia.


👉Okrem toho vám poradíme, ako sa vyhnúť ďalšiemu znečisteniu a predĺžiť životnosť vašej sedačky. Napríklad odporúčame umiestniť sedačku aspoň 30 cm od zdrojov tepla a vyhnúť sa priamemu slnečnému žiareniu, ktoré by mohlo spôsobiť vysychanie a praskanie kože.


👉Nezabúdajte ani na udržiavanie vhodnej vlhkosti vzduchu v miestnosti, ideálne na úrovni 50-70%. Príliš suchý vzduch totiž kožu vysušuje, zatiaľ čo nadmerná vlhkosť podporuje tvorbu plesní.


📞S našimi radami a službami bude vaša kožená sedačka vyzerať stále ako nová. Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si termín hĺbkového čistenia. Vašu sedačku vám vyčistíme, ošetríme a impregnujeme, aby ste sa z nej mohli tešiť ešte dlhé roky.


💡Doprajte svojmu koženému nábytku starostlivosť, akú si zaslúži. S Topservis Bratislava to bude hračka!


čistenie kožených sedačiek v PK: https://www.topservis-pezinok.sk/tepovanie-kozenych-sedaciek-pezinok/ čistenie kožených sedačiek v MA: https://www.topservis.sk/cistenie-kozenych-sedaciek-malacky/ čistenie kožených sedačiek v Ružinove: https://www.topservis-bratislava.sk/cistenie-kozenych-sedaci
ek-ruzinov/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára