streda 6. marca 2024

Myslíte si, že pre čistý domov potrebujete chemické bomby? Mýlite sa! 🌿

V dnešnej dobe, keď sa všetci snažíme žiť zdravšie a šetrnejšie k našej planéte, je čas prehodnotiť naše čistiace metódy. Jednou z najjednoduchších a najekologickejších zmien, ktorú môžete urobiť, je začať používať prírodné abrazíva, ako je kuchynská soľ. Áno, čítate správne - obyčajná soľ, ktorú máte práve teraz vo svojej kuchyni, môže byť vaším tajným zbraňou v boji proti nečistotám.

prírodné čistiace látky na čistenie: https://www.topservis-bratislava.sk/prirodne-cistiace-pro...

Prečo soľ?

  1. Ekologická a zdravá: Soľ je úplne prírodná a jej používanie nezaťažuje životné prostredie ani vaše zdravie škodlivými chemikáliami.
  2. Univerzálna: Či už chcete vyčistiť zapečenú mastnotu na sporáku alebo obnoviť lesk vašej dosky na krájanie, soľ je na to ideálna.
  3. Bezpečná: Na rozdiel od mnohých chemických čistiacich prostriedkov je soľ bezpečná na použitie v domácnostiach s deťmi a domácimi miláčikmi.

ako nás ovplyvňujú chemické látky v čistiacich prostriedkoch? https://www.topservis-bratislava.sk/ako-nas-ovplyvnuju.../

Ako na to?

  • Na mastnoty a zapečené nečistoty posypte povrch dostatočným množstvom soli a nechajte pôsobiť. Po približne hodine pridajte trochu sily do svojej hubky alebo handričky a pozorujte, ako soľ robí svoje kúzlo.
  • Pamätajte, že soľ môže byť pre niektoré povrchy príliš abrazívna, preto ju používajte opatrne na citlivých materiáloch.

čistite bez agresívnych chemikálií: https://www.topservis-pezinok.sk/cistit-nizko-nakladovo.../

Čo viac?

Nezastavujte sa len pri čistení. Vaša domácnosť si zaslúži byť nielen čistá, ale aj voňavá a zdravá. Prírodné osviežovače vzduchu ako levanduľa, rozmarín, šalvia a eukalyptus dokážu nielen krásne voňať, ale aj odpudzovať hmyz a čistiť vzduch od mikroorganizmov.

Spoločne môžeme urobiť veľký krok k zdravšiemu a ekologickejšiemu spôsobu života, a to všetko začína v našich domovoch. Skúste to! A keď tak urobíte, nezabudnite svoje skúsenosti zdieľať s ostatnými. Tagujte nás alebo použite hashtag #EkologickeCistenie a povedzte svetu, ako jednoduchá zmena môže mať veľký vplyv. 🌍💚

Spolu to dokážeme! 


prínos ekologického čistenia: https://www.topservis.sk/prinos-ekologickeho-cistenia.../


naše sociálne siete: 

Náš Google profil: https://g.page/r/CUaJ-QXBOBDfEBM/review

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/topservis-viacf%C3%A1zov%C3%A9-h%C4%BAbkov%C3%A9-tepovanie-a-upratovanie-bratislava-925b1b95/

Pinterest : https://sk.pinterest.com/topservisbratislava/

Facebook: https://www.facebook.com/Topservis.tepovanie.upratovanie.Bratislava/

Instagram: https://www.instagram.com/topservis_bratislava/

Twiter: https://twitter.com/TopservisBA

Bloger: https://dukub.blogspot.com/

Youtube: https://www.youtube.com/@fanusik1910

TikTok: https://www.tiktok.com/@topservis.tepovanie



#ZelenyDomov #PrirodnaCistota 

#upratovanie #Topservis #čistota #spokojnosť #odborníci  #znečistenie #špina #extraúčinné #rady #UpratovanieBratislava #UpratovanieRuzinov #UpratovaniePetrzalka #JednorazoveUpratovanie #UpratovanieDomacnostiBratislava #UmyvanieOkienBratislava #komfort #umývanieokien #cistenie  #čistenie #domov #servis #čistotaještýl #relax #čistýdomov #Bratislava

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára