utorok 5. marca 2024

Viete ako v domácnosti odstrániť chlpy zo svojho miláčika?

 Máte doma štvornohého miláčika a bojujete s neustálym zápasom so zvieracími chlpmi? Ak máte pocit, že vaša domácnosť sa pomaly mení na veľké chlpové kráľovstvo, nie ste v tom sami. Ale máme pre vás riešenie!

celý článok: https://www.topservis-bratislava.sk/ako-odstranit-chlpy.../

Negatívny vplyv na naše zdravie 


Najprv si povedzme niečo o vplyve zvieracích chlpov na naše zdravie. Okrem toho, že sú nepríjemné esteticky a robia z vášho nového (alebo starého) bytu hotový chlpový chaos, môžu mať chlpy vášho domáceho miláčika aj negatívny vplyv na vaše zdravie. Alergia na zvieracie chlpy je bežná a dokáže spôsobiť nielen sennú nádchu, ale aj vážnejšie kožné reakcie. A to nehovoriac o roztočoch a mikroorganizmoch, ktoré v chlpoch nájdu ideálne miesto pre svoj rozvoj. Preto je dôležité zabrániť akumulácii chlpov v domácnosti.


tipy a triky ako odstránite chlpy: https://www.topservis.sk/par-typov-ako-sa-zbavite.../


Najefektívnejšie odstraňovanie chlpov


Teraz, keď vieme, prečo je dôležité chlpy odstraňovať, poďme sa pozrieť na najefektívnejšie metódy. Zo všetkých možností sú najhoršie krátke chlpy, ktoré sa rady zahrabávajú do čalúneného nábytku a textílií. Tu prichádza na rad profesionálne tepovanie. Áno, klásť odpor chlpom znamená zvolať na pomoc ťažkú techniku. Vodné extraktory alebo výkonné vysávače s rotačnými kefkami sú vašimi najlepšími priateľmi. Ak si nie ste istí, ako na to, profesionálne tepovacie služby, napríklad v Bratislave, vám ukážu cestu.


upratovanie domácností: https://topservis-bratislava.sk/upratovanie-bratislava/


Ako prebieha tepovanie vodným extraktorom?


Ak ste sa rozhodli pre tepovanie, možno sa pýtate, ako to celé prebieha. Predstavte si to ako hĺbkové čistenie, kde prístroj pod vysokým tlakom nastrekne vodu na čalúnenie, ktorá je následne spolu so špinou a chlpmi vysatá do zbernej nádoby. Tento proces je veľmi účinný, ale vyžaduje správne čistiace prostriedky a raz za čas profesionálny zásah.


extrakčné tepovanie sedačiek: https://topservis-bratislava.sk/tepovanie-sedaciek.../

ak by ste nevedeli, či je vaša sedačka vhodná na extrakčné čistenie 


Zo zvieracími chlpmi môžete len boj
ovať!


Na záver, milí milovníci zvierat, vieme, že vaši chlpatí priatelia znamenajú svet. Ale to neznamená, že musíte žiť v domácnosti, ktorá je neustále v obležení chlpov. S pravidelným čistením a jednorazovým profesionálnym tepovaním môžete mať domov čistý a zdravý – pre vás aj pre vaše miláčiky.


môžete poznať skvelé vychytávky: https://www.topservis.sk/ninja-postrehy-ktore-vam-pomozu-ak-mate-domace-zviera/


A teraz je rad na vás! Zdieľajte tento príspevok s priateľmi, ktorí sa tiež snažia o bezchlpatý domov, alebo nám do komentárov napíšte svoje tipy a triky na odstránenie zvieracích chlpov. Spolu môžeme urobiť z domova príjemné miesto pre všetkých – s chlpami, alebo bez nich.


naše sociálne siete:

Náš Google profil: https://g.page/r/CUaJ-QXBOBDfEBM/review

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/topservis-viacf%C3%A1zov%C3%A9-h%C4%BAbkov%C3%A9-tepovanie-a-upratovanie-bratislava-925b1b95/

Pinterest : https://sk.pinterest.com/topservisbratislava/

Facebook: https://www.facebook.com/Topservis.tepovanie.upratovanie.Bratislava/

Instagram: https://www.instagram.com/topservis_bratislava/

Twiter: https://twitter.com/TopservisBA

Bloger: https://dukub.blogspot.com/

Youtube: https://www.youtube.com/@fanusik1910

TikTok: https://www.tiktok.com/@topservis.tepovanie


#zvieraciechlpy #domacezvieratko #domacezvieratka #upratovanie #upratovanie #bratislava #topservis

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára