štvrtok 21. marca 2024

Chcete, aby Vaša sedačka vyzerala ako nová, ale neviete, ako na to?

Už Vás nebaví pozerať sa na fľaky a špinu, ktoré sa časom nahromadili na Vašom čalúnenom nábytku? Máme pre Vás skvelú správu - tepovanie sedačiek v Bratislave je tu práve pre Vás!

navštívte nás: https://www.topservis-bratislava.sk/vyznam-pravidelneho-tepovania-sedacky-a-ako-si-vybrat-firmu/


V našej firme Topservis sa špecializujeme na viacfázové hĺbkové čistenie a tepovanie sedačiek, ktoré dotiahne Váš nábytok takmer k dokonalosti. Vďaka najmodernejším technológiám a odborným znalostiam dokážeme odstrániť nielen bežné znečistenie, ale aj odolné fľaky a zažratú špinu. Navyše, každú sedačku po tepovaní ošetríme impregnáciou, vďaka ktorej bude Váš nábytok dlhšie odolný voči ďalšiemu znečisteniu.


tepovanie sedačiek V MA: https://www.topservis.sk/tepovanie-malacky-stupava/


Možno si poviete, že tepovanie sedačky zvládnete aj sami doma. Ale vedeli ste, že bežným vysávaním a čistením nedosiahnete také výsledky ako s profesionálnym viacfázovým tepovaním? Pri domácom čistení totiž odstránite len povrchovú špinu, ale hlboko usadené nečistoty, mikróby a roztoče v čalúnení zostanú. Najmä ak máte doma malé deti alebo zvieratá, pravidelné tepovanie je nevyhnutnosťou pre udržanie čistého a zdravého prostredia.


tepovanie sedačiek PK: https://www.topservis-pezinok.sk/tepovanie-kozenych-sedaciek-pezinok/


Čo všetko teda tepovanie sedačiek obnáša? V prvom kroku dôkladne vysajeme a nanesieme čistiaci prostriedok, ktorý špinu uvoľní. Potom pomocou horúcej pary a silného tlaku vody odstránime všetky nečistoty až do hĺbky čalúnenia. Následne sedačku dôkladne vysušíme a nakoniec nanesieme impregnačný prostriedok, ktorý predĺži životnosť čalúnenia a uľahčí jeho údržbu v budúcnosti.


Celý proces tepuje trvá v priemere okolo 2 hodín, v závislosti od veľkosti a miery znečistenia sedačky. Výsledkom je však dokonale čistý nábytok bez fľakov, prachu, roztočov a baktérií. 


Farby budú opäť žiarivé a Vaša sedačka bude ako nová.


Pravidelným tepovaním raz za 6-12 mesiacov výrazne predĺžite životnosť sedačky a ušetríte tak náklady za kúpu nového nábytku. Navyše, čisté a sviežo voňajúce čalúnenie je základom pre príjemný pocit domova a relax po náročnom dni.


Objednajte si tepovanie sedačiek v Bratislave ešte dnes a doprajte svojmu domovu starostlivosť, ktorú si zaslúži. Vďaka našim skúsenostiam a modernému vybaveniu Vám garantujeme 100% spokojnosť s výsledkom. Kontaktujte nás a dajte svojej sedačke nový život!


tepovanie sedačiek ako pomôže Vášmu zdraviu: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-sedaciek-ako-pomoc/

správna starostlivosť o sedačky: https://www.topservis-bratislava.sk/spravna-starostlivost-o-caluneny-nabytok/

význam pravidelného tepovania: https://www.topservis-bratislava.sk/spravna-starostlivost-o-caluneny-nabytok/


tiež by vás mohlo zaujímať:

- tepovanie sedačiek v Petržalke: https://dukub.blogspot.com/2024/03/tepovanie-sedaciek-v-petrzalke.html

-nemusíte sedieť na špinavej sedačke: https://dukub.blogspot.com/2024/02/nemusite-sediet-na-spinavej-sedacke-v.html

- nenechajte svoje sedačky trpieť: https://dukub.blogspot.com/2024/02/nenechajte-svoj-caluneny-nabytok-trpiet.html

- tepovanie v Stupave: https://dukub.blogspot.com/2024/02/viacfazove-hlbkove-tepovanie-sedacky-od.html



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára