piatok 22. marca 2024

Špinavé koberce a behúne Tak to nemusí byť!

Viete, že pravidelné tepovanie kobercov a behúňov je kľúčom k zdravému a príjemnému domovu? 😊Mnohí z nás to však stále podceňujú. Pritom práve koberce a menšie koberčeky sú magnetom na prach, alergény a dokonca aj na nebezpečné roztoče.

tepovanie kobercov v Bratislave: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-kobercov-bratislava/


Zabudnite na uponáhľané ručné čistenie kobercov a sedačiek. Vysávanie a kartáčovanie jednoducho nestačí na odstránenie hĺbkovo usadené nečistoty, prach, roztoče a alergény. Ak chcete prinavrátiť vašim kobercom ich pôvodný vzhľad, farbu a hygienu, je čas zveriť sa do rúk profesionálov.


navštívte náš web: https://www.topservis.sk/ alebo https://www.topservis-pezinok.sk/


V Topservis Bratislava sme odhodlaní majstri svojho remesla. S nadšením a láskou sa venujeme hĺbkovému viacfázovému tepovaniu kobercov a behúňov. Naše moderné technológie a šetrné ekologické čistiace prostriedky si poradia aj s tými najodolnejšími škvrnami a zažranou špinou.


Je váš koberec vhodný na mokré čistenie? : https://www.topservis-pezinok.sk/je-moja-sedacka-ci-koberec-vhodna-na-hlbkove-tepovanie-mokrou-cestou/

Výhody kobercov a kobercových plôch


Behúne a koberce síce výborne tlmia hluk a vytvárajú útulnú atmosféru, no časom strácajú svoj pôvodný vzhľad a funkčnosť. Ak ich necháme príliš zašpiniť, prestanú plniť svoju úlohu a dokonca môžu ohroziť naše zdravie. To isté platí aj pre čalúnený nábytok.


Viete kedy tepovať koberce?: https://www.topservis-bratislava.sk/kedy-je-najlepsi-cas-na-tepovanie-sedaciek-a-kobercov/


Riešením je odborné viacfázové tepovanie. Ručné čistenie doma jednoducho nestačí. Naopak, môže vlákna čalúnenia poškodiť. Profesionálne tepovanie však prinavráti vášmu nábytku a kobercom ich pôvodný vzhľad a vlastnosti. Zbaví ich roztočov, baktérií a alergénov. Predĺži ich životnosť až 5-násobne!


                     



Výhody viacfázového tepovanie kobercov 


https://www.topservis.sk/vycistite-si-koberce-sami/


Zameriavame sa na detaily a individuálny prístup. Starostlivo vyberieme najvhodnejší postup čistenia šitý na mieru vašim potrebám. Diskrétne a efektívne sa postaráme o vaše behúne, zatiaľ čo vy sa môžete venovať dôležitejším veciam. Čistotu dosiahneme bez zbytočného neporiadku a s minimálnym vyrušovaním vášho každodenného života.


tepovanie behúňov v BA: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-behunov-bratislava/

Čisté a zdravé prostredie by malo byť samozrejmosťou pre každú modernú domácnosť či kanceláriu. Doprajte si luxus profesionálne vyčistených kobercov a koberčekov. Zhlboka sa nadýchnite čerstvého vzduchu bez prachu a alergénov.


pár krokov ako si udržíte koberce čisté: https://www.topservis-pezinok.sk/par-jednoduchych-krokov-ako-si-udrzite-koberce-ciste/


V Topservis sa tepovaniu venujeme už od roku 2006. Používame najmodernejšie technológie a ekologické čistiace prostriedky. Našou prioritou je vaša spokojnosť a zdravie. Postaráme sa o hĺbkové vyčistenie vašich kobercov, sedačiek, matracov či autosedačiek. Odstránime aj odolné škvrny a zažratú špinu. To všetko rýchlo, diskrétne a s dôrazom na detail.


Vyberte si koberec správne 

https://www.topservis-pezinok.sk/vyberte-si-svoj-koberec-do-obyvacky-spravne/


Neváhajte investovať do čistoty a kvality vášho domova. Pravidelné tepovanie aspoň raz ročne by malo byť samozrejmosťou pre každú domácnosť a kanceláriu. Vaše koberce a kancelárske koberce sa vám za to odvďačia krásnym vzhľadom a dlhou životnosťou. A vy sa budete cítiť príjemne a zdravo vo vlastnom dome a pracovnom priestore.


tepovanie kobercov v kanceláriách: https://www.topservis.sk/tepovanie-kobercov-stoliciek-a-sedacich-suprav-v-kancelarskych-priestoroch/


Staňte sa našim klientom a zažite neopakovateľný pocit čistoty a spokojnosti. Sme tu pre vás, aby sme premenili váš domov či pracovisko na príjemné a hygienické miesto, kde sa budete cítiť skvele. Lebo upratovanie môže byť radosť, keď ho zveríte tým správnym rukám.


Zavolajte nám ešte dnes a dohodnite si termín viacfázového hĺbkového tepovania kobercov. Tešíme sa, že vám pomôžeme vyčariť čistý a voňavý domov! 🙂 Váš Topservis Bratislava


Mohlo by Vás tiež zaujímať




-Vyčistite si koberce sami: https://www.topservis.sk/vycistite-si-koberce-sami/

-Výhody a nevýhody syntetických kobercov: https://www.topservis-bratislava.sk/vyhody-a-nevyhody-syntetickych-kobercov/

-tepovanie kobercov: https://dukub.blogspot.com/2023/10/tepovanie-kobercov-bratislava-topservis.html


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára