piatok 15. marca 2024

Tepovanie sedačiek v Petržalke

 Sedačky majú niekedy naozaj ťažký život. Dennodenne na nich oddychujeme, jeme, hráme sa s deťmi či domácimi miláčikmi. Niet divu, že časom stratia svoj pôvodný šarm a volajú po dôkladnom vyčistení. Ale pozor, nie je tepovanie ako tepovanie!

tepovanie sedačiek: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-sedaciek-bratislava/


V Petržalke pôsobíme už od roku 2006 a za tie roky sme sa v tejto oblasti zdokonalili na naozajstných expertov. Vieme, že kvalitné tepovanie nie je len o namočení a vysatí nečistôt. Je to umenie, ktoré si vyžaduje tie správne nástroje, prostriedky a hlavne skúsenosti.


tepovanie Petržalka: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-petrzalka/


Náš proces hĺbkového tepovania je dôkladný, ale šetrný. Pod tlakom aplikujeme čistiaci roztok, ktorý si poradí aj s tými najodolnejšími škvrnami. Zároveň však dbáme na to, aby sme čalúnenie zbytočne nepremáčali. Vďaka našim profi strojom dokážeme špinu a prebytočnú vodu vysať tak dôkladne, že sedačky sú suché prakticky z hodiny na hodinu.


správna starostlivosť o čalúnený nábytok: https://www.topservis-bratislava.sk/spravna-starostlivost-o-caluneny-nabytok/


Extrakčné tepovanie je síce našou najobľúbenejšou službou, no vieme si poradiť aj s materiálmi, ktoré nemožno čistiť namokro. Vtedy volíme techniku tepovanie na sucho, ktorá funguje na princípe špeciálneho prášku. Ten nečistoty doslova "vysaje" a my ich potom jednoducho povysávame.

Ale pozor, ani pri suchom čistení to nie je len tak. Ak sa robí neprofesionálne, prášok sa môže dostať hlboko do čalúnenia a časom začne zapáchať. S tým sa u nás nestretnete. Máme overené postupy a vieme, koľko presne čistiacich prostriedkov použiť, aby bola sedačka dokonale čistá a svieža.


tepovanie sedačiek v Petržalke: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-sedaciek-petrzalka/


Okrem sedačiek si u nás môžete dať vytepovať aj koberce, matrace, stoličky či dokonca autosedačky. Skrátka, čo sa čalúnenia týka, niet pre nás výzvy, ktorú by sme neprijali. A výsledok? Ten vás dostane do kolien!



tepovanie matracov: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-matracov-bratislava/

tepovanie behúňov: https://www.topservis-bratislava.sk/tepovanie-behunov-bratislava/



Chcete sa presvedčiť na vlastné oči? Ozvite sa nám a dohodneme si nezáväznú obhliadku. Radi vám poradíme, aký typ tepovanie je pre vašu sedačku či koberec najvhodnejší a pripravíme cenovú ponuku šitú na mieru.

Vaše pohodlie a spokojnosť sú pre nás prvoradé. Preto tepujeme výhradne s najlepšími prostriedkami a technikou, ktorá je šetrná k čalúneniu aj k životnému prostrediu. A kým vy si užívate voľný deň, my sa postaráme o to, aby vaša sedačka vyzerala ako nová.

Tak čo, ideme na to? Zavolajte nám a presvedčte sa, že tepovanie v Petržalke nikdy nebolo jednoduchšie a kvalitnejšie. Tešíme sa na vás!


význam pravidelného tepovania: https://www.topservis-bratislava.sk/vyznam-pravidelneho-tepovania-sedacky-a-ako-si-vybrat-firmu/


prečítajte si náš blog: 

1. https://dukub.blogspot.com/2024/02/nemusite-sediet-na-spinavej-sedacke-v.html

2. https://dukub.blogspot.com/2024/02/nenechajte-svoj-caluneny-nabytok-trpiet.html

3. https://dukub.blogspot.com/2024/02/viacfazove-hlbkove-tepovanie-sedacky-od.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára