nedeľa 28. apríla 2024

🧼 Použite umývačku riadu naplno! 💧

Mnohí z nás berú umývačku ako samozrejmosť, ale využívame ju naozaj efektívne? 🤔 Tu je zopár tipov, ako z nej vyťažiť maximum:

  1. 🌡️ Úsporné programy sú tvoj priateľ. Umývanie pri 40°C, striedavé umývanie horného/dolného koša, či umývanie len v jednom koši ti ušetrí vodu aj energiu.

  2. 🎛️ Nechaj senzory, nech odvedú svoju prácu. Aqua senzor či opto-senzor automaticky upravia množstvo vody, teplotu a dávkovanie čistiaceho prostriedku podľa potreby.

  3. 🆕 Investícia do modernej umývačky sa oplatí. Nové modely s technológiami ako fuzzy-logic sú oveľa úspornejšie ako staršie kúsky.

  4. 🌙 Využite silu noci. Program oneskoreného štartu vám umožní umývať počas noci, kedy je elektrická energia lacnejšia.

  5. 🧽 Nezabúdajte na pravidelnú údržbu. Čistenie filtrov, kontrola ramien a tesnenia predĺži životnosť umývačky a zabezpečí kvalitné výsledky.

Správnou starostlivosťou o umývačku šetríte nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie. 🌿 Ak potrebujete ďalšie rady ohľadom čistenia a údržby domácnosti, obráťte sa na nás ako odborníkov z Topservis. 😉 Radi vám vo všetkom poradíme a pomôžeme!


✅celý článok: https://www.topservis-bratislava.sk/kontrolujete-na-umyvacke-tie-spravne-veci/

✅povedali o nás: https://g.page/r/CUaJ-QXBOBDfEBM/review





Prajeme vám veľa čistých a žiarivých tanierov s minimom námahy! 🍽️✨

#umývačkariadu #efektívneumývanie #úspora #údržba #Topservis


🏠 Domácnosť ako zo škatuľky? S organizáciou to spravíte ľavou zadnou! 😎

Efektívne využívajte spotrebiče ako skvelý začiatok, ale pre skutočne príjemnú domácnosť musíte využívať celkové plánovanie a organizáciu. 📅 Tu je zopár overených rád:

  1. 📋 Stanovte si pravidelný rozpis upratovania a zapojte celú rodinu. Spoločná rutina = menej stresu a viac poriadku.

  2. 🧹 Upratujte priebežne a udržujte veci na svojom mieste. Jednoduchšie je robiť menšie úlohy denne, ako raz za čas veľké upratovanie.

  3. 🧴 Investujte do kvalitných čistiacich prostriedkov a pomôcok. Uľahčia a zefektívnia vám prácu.

  4. 🛒 Pri nákupoch myslite na kvalitu a trvácnosť produktov. Z dlhodobého hľadiska sa vám to oplatí.

  5. ➖ Menej je niekedy viac. Postupne sa zbavujte nepotrebných vecí, ktoré sa ťažšie udržiavajú v čistote.

Pamätajte, efektívne vedená domácnosť šetrí váš čas, energiu aj peniaze. 💰 Pre viac tipov a trikov sledujte web a sociálne siete Topservis Bratislava. 🌐 Sme tu vždy pre vás s radou i pomocou! 💪


Veríme, že s týmito radami bude vaša domácnosť krajšia, príjemnejšia a vy spokojnejší. 🏡💛 Tešíme sa na ďalšie spoločné dobrodružstvá v upratovaní! 😉

S úctou a vďakou za vašu priazeň, Tím Topservis Bratislava 🧡

#organizácia #plánovanieupratovania #tipyatriky #spokojnosť #Topservis


😉Pre viac informácií nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať!📞


Dúfame, že tieto praktické rady a tipy vám pomôžu ušetriť čas, energiu aj peniaze a vaša domácnosť bude vďaka nim krajšia, čistejšia a príjemnejšia.

Nezabudnite, že pre skutočne komplexnú starostlivosť o váš domov sme tu vždy ako spoločnosť Topservis. Sme odborníci pripravení poradiť vám so všetkým - od výberu vhodných čistiacich prostriedkov, cez nastavenie spotrebičov až po celkové plánovanie upratovania. Sme tu pre vás, aby sme spoločne dosiahli najlepšie možné výsledky.


Sledujte náš web a sociálne siete, kde pravidelne prinášame ďalšie užitočné informácie, novinky a zľavy z oblasti upratovania a údržby domácnosti. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a veríme, že s nami bude vaša cesta za dokonalou domácnosťou jednoduchšia a príjemnejšia.

Ešte raz vám ďakujem za vašu priazeň a prajem veľa spokojnosti vo vašej krásnej a čistej domácnosti!


S úctou, Váš Tím Topservis Bratislava 🧡

#Topservis #spolupráca #rady #domácnosť #spokojnosť


Mohlo by Vás zaujímať:

✅Miesta na ktoré pri upratovaní najčastejšie zabúdame: https://www.topservis.sk/miesta-na-ktore-pri-upratovani-najcastejsie-zabudame/

✅3+4 typy ako starať o domácnosť: https://www.topservis-bratislava.sk/34-typy-ako-starat-o-domacnost-ak-mate-domace-zviera/

✅Čistá pracovná doska v kuchyni je základ: https://www.topservis-pezinok.sk/cista-pracovna-doska-v-kuchyni-je-zaklad/


Náš Google profil:

https://g.page/r/CS7ONyBrBj2bEBM/review

https://g.page/r/Cah7DlIZskhnEBM/review

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára